-->

19. mars 2012

Norwegian utvider ringetjeneste om bord

Foto: CallNorwegian.no
Ringetjenesten SkyCall har blitt godt mottatt av Norwegians passasjerer. Nå utvider selskapet ringetilbudet om bord, slik at også brukere med Android-telefoner kan benytte seg av tjenesten.


- Vi er veldig fornøyd med at også kunder med Android-telefon nå kan benytte seg av Norwegians skreddersydde ringetilbud om bord. Vi er svært fornøyd med responsen på SkyCall, med nærmere 30 000 nedlastinger siden lansering i november i fjor. Det viser at mange ønsker å ha muligheten til å ringe når de er ute og flyr, sier daglig leder Stephen Parsli i Call Norwegian, til Osloairports.com.


annonse


Med lanseringen av Androidversjonen kommer også en forbedret ringeopplevelse om bord.

- Vi har finjustert tjenesten slik at eventuell kabinstøy blir fjernet for å gi en enda bedre samtaleopplevelse når du ringer fra flyet, sier Parsli.

SkyCall kan lastes ned til iPhone fra App Store og til Android fra Market. På Androidversjonen kan du betale med CashPoints og kredittkort, mens du på iPhone betaler via din iTunes-konto.

SkyCall har brukere i 131 land og er gratis når SkyCall-brukere ringer hverandre.

Ring gratis fra utlandet
Det er ikke bare i lufta du kan ringe med SkyCall. Tjenesten fungerer i alle trådløse soner i hele verden.

- Å ringe hjem fra utlandet med SkyCall er billig. På samtaler fra Europa sparer du 70 prosent sammenlignet med vanlige mobilpriser, og utenfor Europa er prisfordelen enda høyere. En 10 minutters samtale fra Marokko koster for eksempel 250 kroner med mobilabonnement og kun 9 kroner med SkyCall. Det skal ikke mange samtaler til før en familie på 3 personer vil spare tusenvis ved å ringe hjem med SkyCall i løpet av en ukes ferie, sier Parsli.

44 av 62 Norwegianfly er i dag utstyrt med WiFi, og innen utgangen av året vil alle de nye flyene være på nett.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart