-->

20. mars 2012

Norwegianpassasjerer fyller opp Widerøefly

Widerøe vs Norwegian på Torp
Uten å betale selskapet én krone, har flere passasjerer den siste tiden fått haik med Widerøe fra Sandefjord Lufthavn, Torp.

Mest sannsynlig som første flyselskap i verden, tilbyr Widerøe disse dager sine egne og Norwegian sine passasjerer haik uten at det koster dem én krone. Tilbudet gis til de som allerede har flybilletter, men av en eller annen grunn skulle ønske å reise før eller senere enn planlagt.

Den første perioden tyder på at tilbudet kommer til å bli populært, kanskje fordi Norwegian har langt færre innenriksavganger enn Widerøe.


annonse


- Responsen fra publikum har vært enorm. Første dag fikk vi virkelig oppleve hva flykanselleringer betyr når det er få flygninger fra en flyplass, sier kommunikasjonsdirektør i Widerøe, Richard Kongsteien, til Osloairports.com.

Mandag 5. mars måtte Norwegian kansellere morgenflyet fra Torp til Trondheim, noe ikke alle passasjerene hadde fått med seg. For de som dukket opp på flyplassen ordnet det seg likevel.

- Vårt absolutte fortrinn er at vi flyr ofte, og det er det mange passasjerer som har fått gleden av den siste uken, sier Kongsteien.

Overdreven tro på nykommeren
En undersøkelse Norstat har gjennomført for Widerøe, viser at et flertall av innbyggere i Torpområdet tror Norwegian har flest innenriksavganger fra Torp. 47 prosent tror Norwegian har flest innenriksavganger, mens 35 prosent tror det er Widerøe. Mer feil er det nesten ikke mulig å ta.

Mens Norwegian fra 1. mars har opptil fem daglige innriksavganger fra Torp, kan Widerøe skilte med inntil 14 daglige innenriksavganger. Av de 220 innenriksflyene som hver uke letter eller lander på Torp, er 168 av dem fra Widerøe.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart