-->

20. juni 2012

SAS: Ny direkterute til Legoland


Foto: SAS
SAS starter en ny rute fra Oslo til Billund 3. september. Denne skal flys daglig med SAS’ Boeing 737. Dermed inkluderes Jylland i SAS’ rutenettverk til og fra Norge, og flyforbindelsen til Legoland vil nok glede mange norske familier.

Etter at Cimber Sterling stanset sine flygninger, har mange av SAS’ kunder og danske reisende savnet direkteruter til/fra Københavns lufthavn fra flere regioner i Danmark. Spesielt reisende fra Billund har i en periode ikke hatt direkterute til København.

annonse

Nå går SAS inn med to avganger på strekningen, og forsterker tilbudet mellom den danske hovedstaden og byene Aalborg og Aarhus betydelig fra midten av august med hele 34 avganger. Disse rutene vil bli operert av det nye selskapet Cimber A/S, som flyr fire fly på vegne av SAS. Cimber A/S opererer med ATR-maskiner som har plass til 66 passasjerer.

Billundguiden

- Vi er stolte av å kunne presentere en så god og dekkende løsning for dansk innenriks, hvilket også sikrer gode forbindelser med hele verden, samt inn i det norske innenriksnettet via Oslo fra Billund, sier Per Møller Jensen, vice president EuroBonus og Marketing i SAS.

Rutetidene blir som følger:

Mandag til torsdag, avgang Oslo 11:55, ankomst Billund 13:00. Retur Billund 13:30, ankomst Oslo 14:35
Fredag avgang Oslo 09:25, ankomst Billund 10:30. Retur Billund 11:00, med ankomst Oslo 12:05.
Søndag er det avgang Oslo 21:15, ankomsten er kl 22:20.
Returen fra Billund går 22:50 med ankomst Gardermoen kl 23:55.
Det er ingen lørdagsavganger.

Ruten Oslo - Billund trafikeres også av Norwegian og den danske BA-partneren Sun-Air. Norwegian flyr en avgang hver ettermiddag/ kveld, mens Sun-Air flyr både morgen og kveld fra Oslo.

Etter det vi kjenner til legges SAS-billettene ut for salg 3. juli.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart