-->

6. juli 2012

Norwegian åpner Rygge - Las Palmas

Norwegian tilbake på Rygge (Norwegian)
Norwegian er tilbake på Moss lufthavn Rygge. 3. november starter flyselskapet opp en vinterrute til Las Palmas på Gran Canaria. Gjennom hele vinteren blir det én ukentlig avgang til denne ferieøya.

– Vi ser på våre flyginger fra Torp og Gardermoen at Las Palmas er en veldig etterspurt destinasjon. Vi tror at folk i Østfold også vil ta godt imot dette tilbudet, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.

annonse


Selskapet setter inn en helt ny Boeing 737–800 maskin med gratis internett på strekningen.

Var først ute
Norwegian var det flyselskapet som fra oppstarten av Moss lufthavn Rygge i 2008 skulle gi flyplassen et løft. Slik gikk det ikke. Ryanair kom inn, og Norwegian valgte å trekke seg ut. 2. januar i år gikk siste fly.

Kort tid etter uttalte likevel Norwegian-sjef Bjørn Kjos at han ikke ville se bort fra at selskapet en gang kunne komme tilbake til Rygge. Nå skjer det altså, men bare med én rute.

– Jeg skal ikke utelukke at det kan komme flere destinasjoner, men før vi tenker på det, må vi se om Las Palmas slår an, sier Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.

Rutetidene
Norwegians fly skal gå hver lørdag kveld klokken 19:20 fra Rygge. Det ankommer Gran Canaria 23:55 lokal tid. Fra Gran Canaria er det avgang lørdag formiddag klokken 12:00, og flyet skal være i Moss klokken 18:30 norsk tid.
Sammen med Rygge blir det direkteruter mellom Gran Canaria og Ålesund, Billund, Harstad/ Narvik Evenes, Haugesund og Tromsø.

Har god dialog
Flyplassjef Pål Tandberg synes det er hyggelig at Norwegian er tilbake, og beskriver dialogen med selskapet som god.

Dette er rutetilbudet på Rygge

– Det er gledelig å ha Norwegian tilbake, og dette viser jo at Norwegian har tro på Rygge. Kanariøyene har vært et etterspurt feriemål hos oss. Mange har jo leiligheter der nede. Nå får vi håpe at dette kan bety starten på flere Norwegian-ruter. På de årene Rygge har eksistert har vi stadig utvidet vårt opptaksområde. Det er jo positivt, sier Pål Tandberg til Moss-Avis


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart