-->

11. juli 2012

Norwegian utvider Ryggetilbudet med to nye Spaniaruter

Flere Norwegianruter fra Rygge
Norwegian lanserer to nye ruter fra Moss Lufthavn Rygge til Malaga og Alicante til høsten. Selskapet lanserte nylig også en direkterute fra Rygge til Las Palmas.


Norwegian fortsetter å lansere nye ruter til varmere strøk og kan nå friste med flere direkteflygninger til Spania. Fra 31. oktober vil Norwegian tilby to ukentlige avganger fra Rygge til både Malaga og Alicante.

annonse


Stor etterspørsel
Det har vært stor etterspørsel fra reisende i Østfold-regionen og omliggende områder. Nå vil det bli enda enklere å komme seg til sol og varme for en rimelig pris i vinter.

Den 30. oktober vil Norwegian også begynne å fly fra Gøteborg til Alicante to ganger i uken.

Alicante, som ligger på Costa Blanca, er et svært populært reisemål for nordmenn. Kysten består av vakre strender og klimaet er behagelig med en snittemperatur vinterstid på 15 grader.

På Spanias sørkyst ligger Malaga, som er den største byen på Costa del Sol. Fra Malaga er det kort vei til kjente ferieområder som Marbella, Granada og Sevilla.

Norwegian åpner Rygge - Las Palmas

Tidtabellene
Alicanteruta får avgang fra Rygge hver onsdag klokken 20:05 med ankomst Alicante 23:50. Fra Alicante letter flyet 14:35 og er på Rygge 19:15
Lørdag får Alicanteflyet avgang 11:15 fra Rygge, med ankomst Alicante klokken 15:00. Fra Alicante letter flyet 06:45 og er på Rygge 10:25

Malagaflyene vil gå hver onsdag klokken 20:10 fra Rygge og lande ett kvarter over midnatt i Malaga. Fra Malaga er det avgang 15:25 med ankomst Moss lufthavn 19:25
Lørdag letter flyet til Malaga klokken 10:50 og lander 14:55 i Spania. Turen fra Malaga går 06:05 og flyet lander på Rygge 10:05

Øker eksisterende ruter
Responsen på eksisterende ruter til Malaga og Alicante er så god at selskapet øker antall ukentlige avganger i hele Norden. På Gardermoen vil rutene til begge destinasjoner øke til seks ukentlige avganger.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart