-->

20. juli 2012

Ny app skal holde styr på reisedokumentene dine

– Vår nye reiseassistent for iPhone og Android skal gjøre Norwegian-reisen enklere og mer sømløs for våre passasjerer, som stadig blir mer mobile og ønsker at så mye som mulig av kommunikasjonen skal foregå via mobilen, sier Lasse Sandaker-Nielsen, informasjonssjef i Norwegian.I appen er all relevant informasjon knyttet til passasjerenes reise samlet på ett sted, som gjør at man kan enkelt få tilgang til alle reisedokumenter.I tillegg kan man sjekke om flyet er i rute og hvilken gate det går fra, og bli varslet dersom det oppstår forsinkelser og andre uregelmessigheter. Husk at du alltid vil bli varslet om flyforsinkelser via mobilen din selv om du ikke laster ned appen.

Få tilgang UTEN nedlasting
– En annen fordel med reiseassistenten er at den lagrer din reiseinformasjon lokalt, slik at du slipper å være på mobilnettet for å laste ned informasjonen. Det sparer du mange kroner på, opplyser informasjonssjefen.

På denne måten kan du unngå at nedlasting av reisedokumenter bidrar til mobilregning-sjokk etter ferien. Sandaker-Nielsen forteller at gratisappen er først og fremst et tilbud til Norwegians passasjerer.

– Det gir også oss som selskap en ypperlig mulighet til å kommunisere direkte med våre passasjerer der de er, påpeker han.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart