-->

26. august 2012

Direktflyg tilbake i Oslo

Direktflyg tilbake i Oslo (Direktflyg)
Mandag morgen lander Direktflyg på Gardermoen med sin Jetstream 32, og reåpner med det sin rute mellom Oslo lufthavn Gardermoen og Karlstad. En rute som forøvrig er blitt forlenget til Borlänge/ Falun i Dalarnas Län.Mandag morgen lander Direktflyg igjen på Gardermoen etter et forlenget sommeropphold på sin Oslo - Karlstadrute. Med en utvidet rute til Borlänge/ Falun, mener selskapet at de nå skal få opp volumet på antall reisende, så denne ruta kan overleve.
annonse


Med nye avgangstider fra de svenske byene er nysatsing spesielt rettet inn mot forretningsmarkedet. Nå er det ankomst på Gardermoen allerede 0700, og med det ønsker flyselskapet å gi sine kunder mulighet til å komme videre ut i Europa ved å bruke Oslo som et nav. Et raskt søk redaksjonen har gjort viser at det går 77 fly videre fra Gardermoen mellom klokken 08 og 10 mandag morgen, flere-og-tyve av dem til utenlandske destinasjoner. Borlänge/ Falun flyplass har hverken flyforbindelse til Stockholm eller København.

Bestill billettene til Karlstad og Borlänge på Widerøe.no

Flyruten mellom Oslo og Karlstad, som startet opp november 2011 har vært et forsøk på å binde sammen de to regionene på hver side av grensen, spesielt med tanke på de mange tusen svenskene som jobber i, og rundt Oslo, og på det sentrale Østlandet. Men med flere daglige buss- og togavganger til Karlstad og lite gunstige avgangstider som ruta hadde før sommeren, var ikke grunnlaget det beste. markedsføringen av tilbudet har så langt ikke vært det beste.

Et av redaksjonens medlemmer fløy en tur til Karlstad i våres, og var da eneste passasjer ombord i Direktflygs 19 seters fly av typen Jetstream 32, og vi fikk da opplyst at snittbelegget var på 5-6 passasjerer per flyvning.
Med et større kundegrunnlag, bedre avgangstider, fokus på tilbudet fra Oslo, og mer informasjon om at ruten faktisk eksisterer, bør det være et potensiale for Direktflygs operasjoner til og fra Oslo.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart