-->

27. august 2012

Ryanair med nye og gamle ruter til vinteren


Foto: Osloairports.com
Til vinteren åpner Ryanair en ny rute fra Rygge til Tenerife Sør, i tillegg kommer Liverpool tilbake på rutekartet, samt at  flyvningene til litauiske Kaunas flyttes til hovedstaden Vilnius.

7. februar letter første fly fra Moss lufthavn Rygge til Tenerife, med en ukentlig avgang - hver torsdag. Med den nye ruta til Ryanair får Rygge to direkteruter til de alltid populære Kanariøyene. I juli lanserte Norwegian oppstart av en rute til Gran Canaria fra 3. november. Ryanair utelukker ikke at det etterhvert kan komme flere kanariske ruter på Rygge.
annonse


Fotballrute tilbake
For fotballsuportere med forkjærlighet for engelske klubber, og dem er det en del av her til lands, setter Ryanair Liverpool på rutekartet igjen denne vinteren. Vinteropphold blir det på ruta til Frankfurt-Hahn i Tyskland.

- Vi er veldig glad for å annonsere de nye rutene på denne vinterens program. Vi øker kapasiteten denne vinteren i forhold til fjorårets vinterprogram, noe som viser at vi fortsatt satser sterkt ut fra vår Oslo/ Rygge base. Vi ser fram mot en spennende utvikling denne vinteren, sier Elina Hakkarainen, Salgs- og markedsføringssjef for Norden og Baltikum, til Osloairports.com.

Ser østover
Ryanair flyr i dag til seks land i Øst- og Sentraleuropa, fra Rygge. Selskapet satser videre på dette markedet ved å la sommerrutene til polske Warszawa og Lodz, samt ungarske Budapest fortsette inn i vinterhalvåret.

Som vi tidligere har omtalt, flytter det irske lavprisselskapet sine flyvninger fra Kaunas i Litauen, til hovedstaden Vilnius. Den nye Vilniusruta vil bli flydd fire ganger per uke, og med dette har Rygge direktefly til alle de tre baltiske hovedstedene.

- Vi er svært tilfreds med Ryanairs lansering og gledelig er det å se at det lanseres flere nye ruter samtidig som man opprettholder satsingen på flere av rutene som var på forårets program. At vi totalt sett har en økning i programmet fra Ryanair, er vi naturlig nok svært fornøyd med, sier adm.dir. Pål F. Tandberg i Rygge sivile lufthavn AS.

Totalt vil Ryanair operere 23 lavprisruter til/ fra Oslo/ Rygge på denne vinterens program.
Dette er flyrutene på Rygge


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart