-->

30. august 2012

Ny direkterute fra Torp


Wizz Air utvider rutetilbudet (Foto: Sandefjord lufthavn Torp)
Mai neste år er det klart for enda en Wizz Airrute fra Sandefjord lufthavn Torp. Denne gangen velger det ungarske lavprisselskapet å sette Beograd, hovedstaden i Serbia, på rutekartet.


Beograd blir Wizz Airs niende rute fra Torp, når selskapet 31. mai 2013 setter kursen mot Serbias hovedstad, fra Sandefjord. Selskapet, som har snust på denne ruten tidligere, vil fly to ukentlige rundturer mellom de to byene.
annonse


Den største turistattraksjonen i byen er Kalemegdan, en stor festning i et parkområde hvor elvene krysses. Den er et fantastisk syn, med en fantastisk utsikt, og festningen har også vært med på å gi byen et av sine andre kallenavn, Den hvite borg. Her finner man også en kafé hvor man kan samle krefter for å oppleve resten av byen.

- Vi har et meget godt samarbeid med Wizz Air og det er flott at de stadig øker sitt rutenett fra Torp. Serbias hovedstad er en av Europas eldste byer. Beograd ligger ganske sentralt og er derfor et av Europas travleste transportpunkt. Byen er kjent for å være den mest livlige i regionen og er forbundet med uttrykket «der alt skjer», sier Tine Kleive-Mathisen til Osloairports.com, hun er markedssjef på Sandefjord Lufthavn Torp.

Hele rutetilbudet på Torp? Det finner du her!

Hovedstaden har også blitt et viktig kulturelt sted og det finnes en mengde teatre og konserthus å velge mellom.For de som liker å bruke penger er det en glede å vite at Serbia har legalisert gambling, og at kasinoer har poppet opp rundt om i byen, men om man heller vil på shopping er Knez Mihajla gaten stedet å oppholde seg. Her er det mange sjanser til å få stilnet kjøpehungeren.

Wizz Air åpner Torp - Lublin

Fra Torp vil Beogradflyet lette hver fredag og mandag klokken 20:35 og lande i Serbia 23:25. Fra Beograd er det avgang 17:15 med ankomst Torp 20:05. Alle tider er lokale. Flyplassen Nikola Tesla ligger omtrent 2 mil vest for byen, og flybuss eller taxi bringer deg enkelt videre. Turen fra flyplassen tar rundt 30 – 40 minutter.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart