-->

6. september 2012

Ryanair med egen app som koster

Skjermdump Ryanair
Ryanair melder seg på i rekken av selskap som som tilbyr kundene sine en egen app for å gjøre bestillingene lettere. Det irske lavprisselskapet lever fullt opp til sitt image ved å ta tre euro for å laste den ned.

Fantasien kjenner ingen grenser når det gjelder å tjene penger på de rundt 80 millioner passasjerene som hvert år reiser med Ryanair. For et lavprisselskap som Ryanair gjelder det å kommersialisere alle de kontaktpunkter selskapet har med kunden, både før, under og etter reisen.
annonse


Nå har de funnet en ny inntektskilde med en app for smartphones. Et produkt alle flyselskap tilbyr som en naturlig og gratis service, for at kundene kan finne opplysninger om produktet, men hos Ryanair skal dette koste penger.

Ryanair tar betalt for eget ombordmagasin

For en pris av 3 euro, som tilsvarer ca 22 kroner, er det nå mulig å laste ned Ryanair sin app, der du kan bestille billetter, søke i rutetabellene og lese de siste nyhetene fra flyselskapet.

Forsinket presentasjon
Ryanair appen ble i følge Apples hjemmeside lansert allerede den 13. mars i år, men hittil har Ryanair ikke gjort noen som helst form for reklame for den nye tjenesten.

En av forklaringene kan være, at tekniske vanskeligheter har gjort at Ryanair ikke har ønsket å lansere produktet offisielt, før det har vært ferdig testet ut. Ved en hurtig test av flere av fasilitetene i appen, viser det seg at appen kan gå i lås, og at telefonen må restartes for at den skal virke igjen.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart