-->

9. september 2012

SAS: du kan bestemme destinasjonen

Du kan bestemme destinasjonen (Bildemontasje: SAS)
SAS lanserer Sommerflyet 2013, der du kan få bestemme destinasjonen. 10 reisemål er plukket ut og du stemmer via selskapets Facebookside. I fjor vant Gazipasa - Alanya i Tyrkia, og er nå blitt en tilnærmet helårsrute.SAS har igjen bestemt seg for å la sine Facebookvenner få bestemme en av destinasjonene selskapet skal fly til sommeren 2013.
annonse


I fjor høst bestemte SAS seg for å lansere Sommerflyet, der selskapet stilte med ledig flykapasitet og Facebookvennenen bestemte destinasjonen med avstemning. Gazipasa nær Alanya i Tyrkia vant fjorårets avsemning, og etterspørselen etter billetter dit er så god at SAS har valgt å la dette bli en helårsrute. Riktignok blir det opphold noen måneder i vinter da flyplassen i Alanya har dårlige forhold for vinterflyvninger (værrestriksjoner), da går flyene "som vanlig" til Antalya.

Nå er det igjen klart for å stemme fram destinasjonen for Sommerflyet 2013. Denne gangen har SAS selv nominert 10 destinasjoner du kan stemme på. Disse er: Cagliari på Sardinia, Bologna i Italia, Olbia på Sardinia, Chania på Kreta - Hellas, Lisboa - hovedstaden i Portugal, Malta, Marsielle i Frankrike, Palermo på Sicilia - Italia, Valencia i Spania og Verona i Italia.
I skrivende stund er det Lisboa som leder avstemningen med drøyt 300 stemmer.

Avstemningen avsluttes 30. september.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart