-->

26. september 2012

Trafikken på Gardermoen går som normalt


Foto: OSL AS
Onsdag morgen går trafikken på Oslo lufthavn nesten som normalt etter at drivstoffanlegget på flyplassen brøt sammen tirsdag ettermiddag.
Feilen ved drivstoffanlegget på Gardermoen ble utbedret ved 19-tiden tirsdag og anlegget var i gang igjen etter kort tid. Feilen førte imidlertid til mange kansellerte avganger og forsinkelser på flere timer for mange avganger.
annonse


Onsdag morgen er en SAS-avgang til Bergen kansellert, det samme er to avganger til Paris. I tillegg er fire charteravganger til Hellas forsinket med vel en times tid. Ellers var det meste i rute ved 6-tiden.

AVGANGER OG ANKOMSTER VED GARDERMOEN

– Fra vår side går alt som normalt, men flyselskapene opplyser at noen fly og noen crew er på feil sted. Flyselskapene vil derfor kanskje bruke noen timer på å få alt i gjenge. Det betyr noen forsinkede fly og noen kanselleringer, men ikke mange. Passasjerene bør sjekke nettsidene våre, sier pressesjef Vegar Gystad ved Oslo lufthavn (OSL) til NTB

– Avgangene til Paris er ikke kansellert på grunn av problemer på Gardermoen, det skyldes trafikkproblemer i Frankrike, opplyser han.

Norwegian opplyser onsdag morgen at alle deres avganger er i rute.

KILDE: NORSK TELEGRAM BYRÅ

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart