-->

21. september 2012

Widerøe: beste regionale flyselskap Europa


Widerøe, beste regionale flyselskap i Europa (Widerøe)
Den Europeiske flyorganisasjonen ERA kårer hvert år det beste selskapet på grunnlag av kvalitet, økonomi og posisjon. I år ble det Widerøe som gikk helt til topps, juryen begrunner gull-rangeringen med imponerende forutsigbarhet i et uforutsigbart miljø.- Dette er en stor ære og en massiv anerkjennelse av det arbeidet som Widerøes ansatte gjør, sier administrerende direktør Lars kobberstad. – Spesielt stas at det er bransjen selv som gir oss denne anerkjennelsen.
annonse


ERAs Airline of the Year Award deles ut en gang i året, der alle flyselskaper som er medlemmer av den europeiske flyorganisasjonen konkurrerer om trofeet for årets flyselskap. Widerøe har tidligere vunnet både sølv og bronse, men dette er første gang selskapet går helt til topps i Europa.

- Det er selvsagt stas for et lite selskap fra Norge å komme helt til topps, forteller Kobberstad, som lover at dette skal markeres godt når han kommer hjem til Norge.

ERAs generalsekretær, Mike Ambrose sa på prisutdelingen i Dublin torsdag kveld at Widerøe har imponert juryen på en rekke områder, men at det var særlig Widerøes evne til å levere kvalitet og samtidig ha god lønnsomhet som imponerte juryen.

Juryen peker på at Widerøe utmerker seg i alle kvalitets- og økonomiske parametere og er et velstyrt flyselskap som forblir forutsigbart på toppnivå, selv i uforutsigbare omgivelser. Lars Kobberstad er litt mer ydmyk. – Det er en flott attest å få, men vi vet at vi har utfordringer hver eneste dag, og vi kommer ikke til å hvile på laurbærene av en slik pris, uttaler Kobberstad. – Vi skal fortsette å forbedre både kvaliteten og effektiviteten i Widerøe, men visjonen om å bli Europas ledene regionale flyselskap er betydelig nærmere med denne prisen, avslutter Kobberstad.

Fra Gardermoen flyr Widerøe direkte til Brønnøysund, Florø, Førde, Gotland (sommer), Gøteborg, Røros (fra 1/12), Sandane, Sandnessjøen, Sogndal samt til Ørsta/ Volda.

Fra Torp går Widerøeflyene rett til Bergen, Bodø (sommer), København, Stavanger, Tromsø (sommer) og Trondheim.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart