-->

19. desember 2012

Ryanair reåpner Barcelonarute


Ryanair til Barcelona igjen (torp.no)
Ryanair kunngjør at de gjenåpner den populære ruten fra Torp til Barcelona Girona. Ruten starter 2. april 2013 og vil bli operert to ganger i uken, tirsdag og lørdag.
Ingen skal si at flytilbudet fra Oslo-området til Barcelona blir dårlig neste sommer, med fire flyselskap som fordeler trafikken fra Gardermoen, Rygge og Torp.
annonse


Med Ryanairs annonsering av en Barcelonarute fra Torp, viser en opptelling vi har gjort, at det i løpet av de mest intensive sommerukene vil gå 31 fly hver uke.
På Gardermoen flyr Norwegian ett eller to fly daglig, Vueling har annonsert fire avganger i uken når de kommer på banen medio mai, mens SAS sender seks fly i uken, fra hovedflyplassen.

På Rygge vil Ryanair fly til Barcelonas hovedflyplass, El prat, seks ganger i uken. I tillegg har de nylig annonsert en rute til Barcelona Reus, ca 9 mil sør for den populære byen. Reusflyene skal gå to ganger i uken.

Og med dagens annonsering av en flyrute til Barcelona Girona, fra Torp, skulle de fleste på Østlandet ha et reelt flytilbud til Spanias nest største by, enten det er shopping, kultur, sol og bad, eller sport som frister.

- Det gleder Ryanair å kunne gi en tidlig julegave til befolkningen i Vestfold ved å annonsere gjenåpning av den populære ruten mellom Torp og Barcelona Girona. I tillegg kommer Ryanair tilbake med alle sommerrutene fra forrige sommer, så totalt vil Ryanair tilby 12 ruter til/fra Torp for sommeren 2013. Dette vil gi vestfoldinger store valgmuligheter for sommerferien, sier Elina Hakkarainen, ansvarlig for salg og markedsføring for Ryanair i Norden, til Osloairports.com.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart