-->

8. januar 2013

Norwegian ble Norges punktligste selskap i 2012


Foto: Norwegian
Norwegian fløy nærmere 17,7 millioner passasjerer i 2012, en økning på 13 prosent sammenlignet med året før. Norwegian ble også Norges mest punktlige selskap i 2012.

Norwegian er Norges mest punktlige flyselskap i 2012, viser tall for Avinors flyplasser.
annonse


Punktligheten var høy også i Sverige, Danmark og Finland i 2012. Blant de største aktørene på skandinaviske flyplasser var Norwegian også det selskapet med høyest regularitet, dvs færrest kanselleringer.

- Jeg er svært godt fornøyd med trafikktallene for 2012. De viser at stadig flere reisende verdsetter flytilbudet vårt, med nye, mer miljøvennlige fly med god komfort og gratis internett om bord. Det er også ekstra hyggelig å få dokumentert både god punktlighet og regularitet, sier administrerende direktør Bjørn Kjos, til osloairports.com.

God respons på nye Spaniaruter

Hver flytur en Norwegianpassasjer tar er i gjennomsnitt over 1 200 kilometer. Det er en kraftig økning sammenlignet med 2011 og gjenspeiler blant annet at Norwegian har nå svært mange lengre flygninger mellom nordiske destinasjoner og sørlige deler av Europa og Nord-Afrika. Den store økningen i snittdistanse forklarer hvorfor trafikkveksten øker enda mer enn antall passasjerer.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart