-->

8. januar 2013

SAS ikke lenger Europas punktligste


Nummer tre i Europa
2012 har vært et turbulent år for SAS. Både med store økonomiske problemer og dramatiske forhandlinger og kampen for å overleve. Men også med store trafikkutfordringer som alvorlig vintervær på begynnelsen og slutten av året, og en marerittaktig sommer med tekniske problemer på langdistanseflyene.


Med den bakgrunnen er det flott at SAS ender opp på en tredjeplass over Europas mest punktlige, av de store flyselskapene.
annonseEtter tre år som nummer en må SAS forlate tronen til fordel for Austrian Airlines' datterselskap Tyrolean, som siden 1. juli har vært ansvarlige for Austrians europeiske ruter. Lavprisselskapet easyJet lander på andreplassen.

Tallene i statistikken er hentet fra FlightStats Analytics, og er basert på 15 minutters ankomstpunktlighet. FlightStats dokumenterer resultatene av 150,000 flygninger hver eneste dag. De leverer statistikk og analyser, og real time status på flygninger, til millioner av reisende over hele verden.

Og blant europeiske selskaper med mer enn 100.000 flyvninger i året kom Tyroleans fly i tide 89,14 prosent av tilfellene. EasyJet oransje og hvite Airbusmaskiner var på plass i 88.65 prosent av tilfellene, mens 87,91 prosent av SAS sine nesten 250.000 flyreiser kom innen 15 minutter.

I 2011 var 88.22 prosent av SAS-flyvningene i henholdtil tabell.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart