-->

16. januar 2013

SAS legger siste hånd på ny app


SAS er snart klar med egen app (illustrasjon)
Med et par måneders forsinkelse er SAS snart klar med en egen app. At man langt i fra er "first mover" skal utnyttes av selskapet til å lage en app, som er mye bedre enn konkurrentenes.

SAS var Europas tredje punktligste flyselskap i fjor, når det gjaldt ankomst til rett tid. Derimot sliter de med å holde tidsplanen når det gjelder utvikling av ny teknologi som skal gjøre det lettere å være SAS-kunde.
annonse


Opprinnelig var planen at kundene skulle kunne installere appen på mobilen eller på tablets i desember i fjor, men SAS sine it-medarbeidere sitter fortsatt og finpusser på den. Selskapet forventer en lansering i første kvartal 2013.

Selv om SAS langt i fra er det første flyselskapet med en egen app, har de ikke gitt opp ambisjonene om å bli blant de ledende på teknologifletet, som de gjennom flere år har hatt tradisjon for. SAS benytter nå sjansen til å lære av andre flyselskaps suksesser og feil med sine apper, og bygge opp sin egen, basert på denne lærdommen, som vil sette en ny standard, skriver check-in.dk.

Det blir en app med stort fokus på transaksjonsdelen, det vil si kjøp av billetter, innsjekk og lignende tjenester. Her har SAS muligens skjelt til Star Allianse-kollegaen Lufthansa, som har laget meget gode og brukervennlige løsninger på akkurat disse funksjonene i sin app.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart