-->

8. februar 2013

Barcelona lokker med billige flybilletter


Vueling presser priser på Barcelonabillettene
Det er billig som aldri før å reise med rutefly til Barcelona. I løpet av bare tre år har billettprisene falt betraktelig, og det er ikke fra hovedstads-området at prisfallet er størst.


I den katalanske hovedstaden Barcelona skinner sola i mars gjennomsnittlig seks timer om dagen og dagstemperaturen kommer opp mot 20 grader.
annonse


Derfor finnes det gode grunner for å sette seg i et fly og reise over to tusen kilometer sydover og vekk fra vinterkulden.

Nå finnes det enda et argument som kan få folk til å overveie en snartur til Barcelona: Flybillettene dit i vår er billigere enn noensinne. Det viser Norsk Flyprisindeks’ prissjekk for avreise i uke 10, dvs. 4 - 10. mars 2013.

Fra Tromsø ligger prisene for første gang på under 3.000 kroner i uke 10, dvs. 14 prosent lavere enn i samme uke i 2010. En tur-retur fra Trondheim til Barcelona kryper for første gang under 2.000 kroners grensen på denne tiden av året, noe som er rundt 20 prosent billigere enn for tre år siden. Og fra Bergen har det blitt 1.000 kroner billigere, et prisfall på 46 prosent på tre år!


Note: Alle prisene er i NOK for tur-returbilletter. Laveste pris i valgte avreiseuke inklusive skatter og avgifter, men eksklusive eventuelle tillegg for bagasje, setevalg og betaling med kredittkort


- Prisutviklingen for fly til Barcelona har vært litt spesiell i forhold til en rekke andre destinasjoner. Konkurransen fra store nettverksselskaper som KLM og Lufthansa er hard, men det spanske lavprisselskapet Vueling har også endret konkurransevilkårene for Norwegian, konstaterer Svein Erik Søgård, Daglig leder av reisesøkemotoren Travelmarket.no, som utgir Norsk Flyprisindeks.

FÅ NYHETENE PÅ EPOST HVER MORGEN KL. 07:00 - HELT GRATIS

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart