-->

2. februar 2013

Millionoverskudd for Ryanair


Foto: Torp Sandefjord lufthavn
Ryanair-boss Michael O'Leary ser få skyer på framtidas himmel. Han går tvert imot ut fra at når SAS og andre europeiske flyselskaper sliter, så vil det bidra til ytterligere økt trafikk for Ryanair.


Påstår at forbedret kundeservice står for åtte prosent av inntektsøkningen.
annonse


I forbindelse med fremleggelsen av resultatet for tredje kvartal i fjor, benytter Michael O'Leary anledningen til å skryte av hvor tilfredse kundene er.

- I en undersøkelse blant 10 000 passasjerer i desember, mente 95 prosent at Ryanair ga dem utmerket valuta for pengene, sa han.

93 prosent sa de ville fly med Ryanair igjen - og 87 prosent var svært fornøyd med deres Ryanair-flyging, sier Michael O'Leary til Dagbladet.

Tjener rått
Det er ikke tvil om at det irske selskapet tjener gode penger på sin minimalistiske kundeservice og kontroversielle personalpolitikk.

Dette er Ryanairs ruter fra Torp

I fjorårets tredje kvartal, som regnes som flybransjens mest lukurative, endte selskapet med cirka 133 millioner kroner i overskudd.
Den totale omsetningen var på nesten 7,2 milliarder kroner.

Michael O'Leary er ikke snauere enn at han påstår at Ryanairs «forbedrede kundeservice» står for 8 prosent av inntektsøkningen.

Ryanair leverte i perioden en meget god punktlighet, ettersom 93 prosent av flygingene ankom på rute. Bare fire av 1000 planlagte flyginger ble kansellert.
Selskapet er også særdeles godt fornøyd med at bare én av 3000 kofferter forsvinner.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart