-->

15. februar 2013

SAS er verdens første med Platinum-nivå i IATA Fast Travel Award


Foto: SAS
SAS er det første flyselskapet i verden til å oppnå Platinum-nivå i IATA Fast Travel Award. Dette betyr att SAS tilbyr sine passasjerer over åtti prosent av IATAs utvalgte selvbetjeningstilbud til gjennom hele reisen.
For å oppnå Platinum-nivå skal minst åtti prosent av flyselskapets produkter være ulike typer selvbetjeningstjenester som passasjerene kan benytte seg av på flyreisene sine.
annonse


SAS oppfyller det kravet med god margin og er dermed det første flyselskapet i verden til å motta prisen.

- Vi er veldig stolte av denne prisen fra IATA. Vi jobber aktivt med hele tiden å forbedre og utvikle løsninger som gjør det enklere og smidigere for våre passasjerer gjennom hele reisen deres. Utmerkelsen er derfor en tydelig bekreftelse på at vi er et flyselskap i teten når det gjelder tidsbesparende løsninger, sier Philip Wågnert, Produkt og utviklingsdirektør i SAS.

IATA har som mål at åtti prosent av alle verdens flypassasjerer i 2020 skal tilbys en komplett mulighet til å velge selvbetjeningstjenester på sine reiser. Dette vil skape en enklere og raskere flyt gjennom hele flyreisens prosess fra A til Å.

FÅ NYHETENE PÅ EPOST HVER MORGEN KL. 07:00 - HELT GRATIS

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart