-->

24. mai 2013

Norwegians nye Dreamliner-uniformer er klare


Nye uniformer fra Moods of Norway (Ole Musken)
Norwegian viser i dag for første gang frem de nye uniformene til selskapets langdistanseflygninger. Uniformene til piloter og kabinpersonale er designet av Moods of Norway i samarbeid med Norwegian.

- Vi er svært godt fornøyd med de flotte uniformene Moods har designet til pilotene og de kabinansatte på våre langdistanseflygninger.
annonse


Designet er nytt og moderne, og jeg ser virkelig fram til vi får vist dem frem når flygningene våre starter. Moods har – i likhet med oss – satset i et internasjonalt marked og vi ser begge betydningen av å kunne profilere oss på en måte som kanskje skiller seg litt ut, også internasjonalt, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian. Uniformene vil være i bruk allerede på de første flygningene som starter 30. mai.

Stor ære
- Det er en stor ære å få lov til sette vårt preg på Norwegians nye internasjonale satsning med våre «happy clothes». Gjennom designet ønsker vi å tilføre noe av det karakteristiske, glade Moods of Norway- designet gjennom detaljer og farger, sier Simen Staalnacke og Peder Børresen, designere og gründere av Moods of Norway.

Design i tråd med Dreamlinerinteriør
Uniformene er designet i tråd med interiøret i Norwegians nye Boeing 787 Dreamliner som skal brukes på langdistanserutene. Tanken bak designet har vært å lage et elegant og spennende antrekk. Klassisk marineblått går igjen som hovedfarge gjennom hele kolleksjonen, og kombineres med Moods of Norways karakteristiske rutemønster, samt røde og hvite detaljer basert på Norwegians farger. De lyseblå nyansene er hentet fra Dreamlinerens interiør.

Damekolleksjonen har elegante skjørt og cape-jakker. Innsideforet på jakker, skjørt og «trench coats» er dekorert med illustrasjoner som henter inspirasjon fra Stryn, hjemstedet til Moods of Norway. Uniformene har flere glade detaljer som ”coffee” og ”tea” på jakkeermer og ”come fly with me” brodert på innsiden av jakkekraver, samt sjekklister på sokker og på innsiden av bukser. På sokkene oppfordres det til følgende: ”remember: toothbrush, be on time, buckle up, know your exits, enjoy the flight, have fun”.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart