-->

10. juni 2013

Følg kofferten på smarttelefonen


Airbus'  Bag2Go (Airbus)
Flyprodusenten Airbus har nylig presentert en koffert som veier seg selv, viser på en app hvor den er i systemet når du er på reise, og snakker med flyselskapets reservasjonssystemer.

Hvis du er usikker på kofferten din veier for mye for akkurat dét flyselskapet du skal ut å reise med i dag? Da kan kanskje kofferten Bag2Go fra flyprodusenten Airbus være til hjelp.
annonse


Koffertens håndtak fungerer som en vekt, og resultatet sendes til en Bag2Go-app, som du kan laste ned til smarttelefonen eller lesebrettet, skriver check-in.dk.

App’en kan også brukes til å følge kofferten på sin vei gjennom lufthavnen og verden ved hjelp av GPS og mobilnettet. Kofferten er utstyrt med RFID-teknologi (Radiofrekvensidentifikasjon), så den kan spores på de flyplassene som har denne teknologien instalert, og den kan kommunisere med flyselskapenes reservasjonssystemer.


Følg kofferten på en app (Airbus)
20 prosent dyrere
Bag2Go blev presentert i forrige uke, da Airbus avviklet sine årlige teknologidager i Toulouse, Frankrike.
Airbus’ forskningsdirektør, Yann Barbaux, hadde dog ingen gode svar å komme opp med, på hvorfor produsenten av noen av verdens største passasjerfly, plutselig kaster seg inn i koffertbransjen.Kofferten er ikke kommet i salg ennå og Yann Barbaux forventer at den vil bli omtrent 20% dyrere enn en alminnelig koffert. Den tyske koffertprodusenten Rimowa og teleselskapet T-Mobile har hjulpet Airbus med å utvikle denne intelligente reisekompisen.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart