-->

18. juni 2013

Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap


Europas beste lavprisselskap (Airbus)
Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen. Administrerende direktør Bjørn Kjos tok imot prisen under Paris Air Show tirsdag formiddag.
- Dette er en stor og viktig anerkjennelse som jeg er veldig stolt og ydmyk over. Jeg vil takke alle våre passasjerer som har gitt Norwegian så store skussmål.
annonseJeg vil også takke alle som jobber i Norwegian som hver eneste dag hele året gjør sitt ytterste for våre passasjerer. Tittelen «Europas beste lavprisselskap» er et bevis på at kombinasjonen splitter nye fly, fremtidsrettede løsninger, et stort og godt rutenett, god service om bord og billige billetter blir verdsatt, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

SkyTrax World Airline Awards er den mest prestisjefylte og anerkjente prisutdelingen i flybransjen. Reisende fra over 160 land deltar hvert år i verdens største undersøkelse for kundetilfredshet blant flypassasjerer. Over 200 flyselskap måles i undersøkelsen. Kundene bedømmer alt fra opplevelsen under innsjekk, boarding, setekomfort, renslighet i kabinen, mat, drikke, underholdning og service.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart