-->

21. juni 2013

Ryanair vurderer ny modell for USA-flyvninger

Ryanair inn på langdistanseruter?
Europas største flyselskap har foreløpig ingen langdistanseruter. Men nå flørter Ryanair-sjefen med planer om å frakte passasjerer over Atlanteren fra 10 euro, og lansere premiumklasse ombord.

Forutsetningen er et eget datterselskap for langdistanseflyvninger og en flåte på 20-50 fly.– Da vil det være mulig å fly mellom 15– 20 europeiske byer og 15 byer i USA nesten fra dag én, sier Micheal O'Leary. I tillegg vil han gjøre som Norwegian, opprette et eget, uavhengig selskap som skal ta seg av de interkontinentale operasjonene, mens Ryanair som selskap, vil fortsette som i dag, både blant de ansatte i luften og i ledelsen.

- Det ville være en unik mulighet for å sette fart på de transatlantiske ruter. Billetprisen kan begynne på 10 dollar eller 10 euro, uttalte han i Paris under Paris Airshow, skriver e24.no

Vil lansere premiumklasse
Ryanair vil fly etter andre regler enn dagens lavprisselskap, på sine langruter. I følge direktøren må selskapet tilby en premiumklasse i kabinen, for rundt 15 prosent av passasjerene er villige til å betale for bedre service og mer komfort, det må utnyttes mener O’Leary.

- 15 prosent av offentligheten vil betale for ekstra service. Man skal være gal for å se bort i fra det, sier han.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart