-->

3. juni 2013

Wizz Air har åpnet ruten til Beograd


WizzAir igang med sin ellevte rute fra Torp (osloairports.com)
Wizz Air startet søndag 2. juni sine flyvninger til Beograd fra Torp. Den nye ruten til Serbias hovedstad blir operert 2 dager i uken, onsdag og søndag. Dette er flyselskapet Wizz Air sin 11. rute fra Torp.Beograd, en smeltedigel av nytt og gammelt, en spennende og altoppslukende jungel av utesteder, undergrunnsklubber, fancy barer og restauranter.
annonse


Spesielt i Skadarska-området, som blir omtalt som Beograds Montmartre, er det et yrende uteliv.

Men også på dagtid har denne byen mye å by på! Den største turistattraksjonen er fantastiske Beograd festning i Kalemegdan, et stort parkområde hvor elvene krysses. Her kan man vandre i timesvis og blant annet ta turen innom dyrehagen. Selve festningen har for øvrig vært med på å gi byen et av sine andre kallenavn; Den hvite borg.

Hovedgaten byr, som seg hør og bør, på spennende shoppingmuligheter og også mange kjente flaggskip. I tillegg ligger en av de største ortodokse kirkene i verden her, og er en studie i arkitektonisk utførelse, så Beograd er på mange måter en kontrastenes by.

Siden oppstart høsten 2006 har Wizz Air bygget seg opp til å bli en betydelig aktør på Torp, som frakter flere hundre tusen passasjerer årlig. Dette er selskapets ellevte rute fra Torp. Fra før flyr de fra Torp til Katowice, Szczecin, Warszawa, Gdansk, Poznan, Wroclaw og Lublin i Polen, samt til Riga, Vilnius og Bucuresti.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart