-->

11. juli 2013

Aerobuss åpner forbindelse mellom Oslo og Rygge


Aerobuss, et nytt
tilbud til Rygge (illu)
Nå blir det enda enklere å reise kollektivt mellom Oslo og Moss lufthavn Rygge. Aerobuss hår åpnet sin nye bussrute fra Oslo Bussterminal til lufthavna i Østfold.Selskapet Sørli Turbuss startet tirsdag opp sin nye rute som skal kjøre på faste rutetider under navnet Aerobuss.

Bussene vil starte på Oslo Bussterminal, ha stopp ved Fiskevollen på E18, Korsegården, Vestby Nord, Sonsveien stasjon, Moss (Nesparken) før Moss lufthavn Rygge.

Fra Oslo og Rygge vil bussene gå med ca en times mellomrom fra klokken 04 om morgenen til rundt 23 om kvelden. Fra Oslo vil bussen alltid stoppe på alle bussholdeplassene og fra lufthavna blir det stopp dersom det er reisende som skal av.

- Vi har gått med planer lenge, og er glade for endelig å kunne starte dette tilbudet. Bussene vil gå omtrent hver time i begge retninger, så dette bør være et bra tilbud både til de reisende og ansatte ved flyplassen, sier Vidar Sørli, daglig leder og eier i Sørli Turrbuss, til Osloairports.com.

- Vi håper de flyreisende fra Rygge vil synes dette er et godt supplement til det allerede etablerte tilbudet fra flyplassen, og at de opplever vårt produkt som unikt og konkurransedyktig, sier Sørli videre, og håper på suksess med det nye tilbudet.

Markedssjef ved Rygge flyplass, Silje Thoresen er glad for at flyplassen får styrket kollektivmulighetene ytterligere, hun er opptatt av at Rygge skal være lett tilgjengelig for folk flest. Hun peker på at den nye ruta styrker tilbudet til dem som bor i nærområdene Moss, Son, Vestby, Ås og Drøbak, samt gir et bedre tilbud til Oslofolk, nå som det blir stopp på E18 i tillegg til allerde eksisterende tilbud langs E6.

Priser og tidtabeller finner du på nettsidene til Aerobuss.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart