-->

22. august 2013

Qatar Airways tillater mer bagasje


Qatar Airways tillater mer bagasje (Foto: Qatar Airways)
Qatar Airways går mot trenden og tillater mere bagasje. Fra 1. september får reisende på økonomiklasse ta med seg 30 kilo, på business class får de med deg 40 kilo og på First Class hele 50 kilo.
Selskapet flyr daglig mellom Oslo Gardermoen og Doha, hovedstaden i Qatar.
Fra den 1. september kan Qatar Airways sine passasjerer sjekke inn mer bagasje på samtlige flyruter.

annonse


Den tillatte vekten i "Economy Class" økes fra 23 til 30 kg, i "Business Class" er det nye grensen på 40 kg og på "First Class" 50kg per person. Antall tillatte kofferter er fremdeles det samme og avhenger av hvilken type billett passasjeren har.

– Oppgraderingen av vår tillatte bagasjevekt kommer på ett tidspunkt når antallet destinasjoner vi flyr på øker jevnt. Mange av våre passasjerer foretar lange reiser, de er lenge borte enten på business eller ferie, som innebærer ett behov for å øke bagasjevekten uansett destinasjon, sier Akbar Al Baker, administrerende direktør i Qatar Airways.

De som har reist ut innen den 1. september kommer til å få økt bagasjevekt på hjemreisen hvis den skjer etter denne datoen. Prisen for ekstra bagasje kommer samtidig til å få en liten økning, men det finnes mulighet for å kjøpe ekstra baggasjevekt på selskapets nettsider hvor det gis opptil 20 prosents rabatt.

Privilege Club-medlemmene har fortsatt samme ekstra bagasjevekt utover den nye grensene.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart