-->

26. september 2013

Austrian Airlines åpner direkterute mellom Oslo og Innsbruck

Austrian Airlines åpner rute mellom Oslo og Innsbruck (Austrian)
Medio januar neste år starter det østerrikske flyselskapet Austrian Airlines en ny direkterute mellom Oslo lufthavn og Innsbruck i Østerrike.
Dette blir en ren vinter- /skirute med en ukentlig avgang med et 100 seters Fokker fly.
Innsbruck er hovedstad i Triol og ligger ved elven Inn, 575 meter over havet.

annonse


Innsbruck holder til ved ene enden av veien over Brennerpasset, og er et viktig trafikknutepunkt og handlesenter. Innsbruck er også en betydelig turistby og har blant annet vært arrangør av vinterolympiadene i både 1964 og 1976

Mange kommer til Innsbruck på vinterstid for å stå på ski, og mange nordmenn har allerede fine erfaringer med dette flotte skistedet. En rundtur i regionen kan kanskje være på sin plass, slik at man blir bedre kjent med den historiske skjebne byen har hatt.

Første fly til Innsbruck letter lørdag 18. januar neste år og vil gå hver lørdag fram til 29. mars. Selskapet setter inn et fly av typen Fokker-100 som kan ta 100 passasjerer. Flyet letter fra Innsbruck klokken 11:50 og er i Oslo klokken 14:25. Returen går fra Gardermoen kl. 15:10 med ankomst Østerrike 17:35.

Innsbruck lufthavn ligger 4 kilometer utenfor byen og har mange ruter til regionene omkring. I vinterhalvåret øker aktiviteten på flyplassen betraktelig med alle skituristene som kommer for å benytte skiløypene i regionen.
Lufthavnen er forbundet med buss (buss F) inn til Innsbruck sentralstasjon, turen tar i underkant av 20 minutter og går hvert 15. minutt.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart