-->

3. september 2013

Norwegian lanserer nye ruter mellom Oslo og Los Angeles, San Francisco og Orlando


Norwegian med tre nye USA ruter fra Oslo (Norwegian)
Norwegian lanserer nye ruter med selskapets nye Dreamlinere til Los Angeles (LAX), Oakland-San Francisco (OAK) og Orlando (MCO) våren 2014. I tillegg åpner Norwegian rute også mellom New York (JFK) og København.
Norwegian fortsetter å lansere nye ruter i takt med at flere splitter nye 787 Dreamlinere settes i trafikk. Los Angeles, Oakland-San Fransisco og Orlando er de aller nyeste destinasjonene på Norwegians interkontinentale rutekart.

annonse


- Det er en stor glede å lansere tre nye langdistansedestinasjoner. I dag går de største trafikkstrømmene mellom Europa og USA og det er stor etterspørsel etter et kvalitetsprodukt til konkurransedyktige og lave priser mellom de to kontinentene, sier administrerende direktør Bjørn Kjos til Osloairports.com.

- Oslo Lufthavn gratulerer Norwegian med sine tre nye ruter fra Oslo til USA.

Vi får med dette en betydelig vekst i vårt oversjøiske rutenett som vil styrke vår konkurransekraft i stor grad. Vi er sikre på at de nye rutene treffer godt i det norske markedet, sier adm. dir Nic Nilsen ved Oslo Lufthavn (OSL).

I dag er det ingen andre flyselskap som tilbyr direkteflyvninger verken mellom Oslo og Los Angeles, San Fransisco og Orlando. Det er heller ingen som tilbyr direkteflyvninger fra Stockholm til Los Angeles og San Fransisco, eller fra København til Los Angeles.

I dag har Norwegian seks ukentlige flyvninger mellom Skandinavia og New York, i tillegg til fem ukentlige flyvninger mellom Skandinavia og Bangkok. I november vil selskapet begynne å fly mellom Oslo, Stockholm og København til Fort Lauderdale i Florida.

Norwegians første langdistanseflyvning fant sted i mai 2013.

- Så langt har mottakelsen av langdistanserutene våre til New York, Bangkok og Fort Lauderdale vært fantastisk. Kabinfaktoren på langrutene våre har vært hele 96 prosent i 2. kvartal. Rutene har ikke bare blitt godt mottatt av våre skandinaviske passasjerer som skal til USA og Asia, men også av asiater og amerikanere som skal til Skandinavia og videre, fortsetter Kjos.

Her er tidtabellene:

Oslo - Los Angeles: starter med én ukentlig avgang fra 1. juni 2014. Norwegian vil fly hver søndag. Flyet letter fra Oslo (OSL) klokken 15:10 og er i Los Angeles (LAX) klokken 17:05 lokal tid. Direkte flytid er 10 timer og 55 minutter.
Dreamlineren letter fra Los Angeles 18:35 og er i Oslo klokken 13:50 neste dag. Direkte reisetid er 10 timer og 15 minutter.

Oslo - San Francisco: tre ukentlige flyvninger fra 28. mai 2014 Norwegian vil fly på mandager, onsdager og fredager mellom Oslo (OSL) og San Francisco Oakland (OAK). Avgangene fra Oslo er satt til 16:00 alle dager, med ankomst 17:15 lokal tid. Direkte reisetid er på 10 timer og 15 minutter.
Fra San Fransisco Oakland letter Dreamlineren 18:45 og er i Oslo 13:25 påfølgende dag. Direkte reisetid er på 9 timer og 40 minutter.

Oslo – Orlando: Norwegian vil fly to ganger i uka mellom Oslo (OSL) og Orlando (MCO) på torsdager og lørdager fra 29. mai 2014. Fra Oslo letter selskapets fly klokken 16:20 begge dager og er i Orlando 20:35 lokal tid. Direkte reisetid er på 10 timer og 15 minutter.
Orlandoflyet letter 22:05 og er i Oslo 13:00 påfølgende dag. Direkte reisetid er på 8 timer og 55 minutter.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart