-->

27. oktober 2013

Norwegian øker mellom Oslo og Alicante


Norwegian med flere fly fra Oslo til Alicante (Norwegian)
Når vi om et halvt år igjen skal skru klokka fram til sommertid, øker Norwegian sitt rutetilbud mellom Oslo lufthavn og spanske Alicante El Altet flyplass.
Tre dager i uken blir det to daglige avganger.


Til glede for de tusenvis av nordmenn som har leiligheter og hus på spanskekysten, og som har Alicante lufthavn som sin "hjemmeflyplass", tilbyr Norwegian 10 ukentlige avganger til og fra Oslo neste vår.
annonse


Fra 30. mars 2014 øker Norwegian antall flyvninger til Alicante. Det blir to daglige avganger hver tirsdag, torsdag og søndag, og en daglig rundtur de andre dagene.

Til faste tider
Rutetidene blir også enkle å forholde seg til gjennom hele uka. Fra Oslo letter Alicanteflyet hver morgen klokken 07:00 med ankomst 10:45. Returen går klokken 11:30 og flyet er i Oslo 15:10.
Tirsdag, torsdag og søndag vil det i tillegg gå et kveldsfly fra Oslo 20:00, dette er i Alicante 23:45. Et ettermiddagsfly letter fra El Altet 15:40, og ankommer Gardermoen klokken 19:20. Alle tider er lokale.

I høysesongen fra 22. juni til 16. august blir det to daglige avganger på denne ruta, hele uka igjennom.

SAS kutter
SAS på sin side kutter i tilbudet på den samme strekningen. Fra Gardermoen reduseres tilbudet fra syv til fem ukentlige avganger, og i sommerens høysesong reduserer de fra 14 til ti ukentlige avganger.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart