-->

27. oktober 2013

Glad for Ryanairs endringer


På Rygge er man glade for Ryanairs holdningsendringer (Illu)
Fredag ble det klart at Ryanair reduserer de høye gebyrene de har hatt for innsjekking av litt for stor håndbagasje og glemt utskrift av ombordstigningskort. De tillater også at man har med en liten håndbagasje nummer to.Ved Ryanairs base på Moss lufthavn Rygge er det tilfredshet med at det blir billigere å bryte med reglene.
annonse


- Det vil nok bli en hygglig overraskelse for en del passasjerer. Det er også godt for de av våre medarbeidere som er satt til å kreve inn gebyrene, som er veldig glad for at det er litt løsere på det nå. Det har vært fortvilelse når famlier har glemt å skrive ut boardingkortet og blitt belastet for flere tusen kroner. Det er ikke en bra start på en god ferie, sier markedssjef Silje Thoresen, til nrk.no.

Har lært opp kundene

Markedssjef Silje Thoresen
- De fleste reisende har lært seg reglene etter flere års erfaring med Ryanair, og færre har fått gebyrer fordi de ikke har fulgt reglene, hevder Thoresen.

Men, i høst har den strenge praksisen Ryanair følger over kundene også blitt kritisert av aksjonærer i selskapet. Temaet kom opp på selskapets generalforsamling, med historier der de har møtt gråtende passasjerer som er ilagt skyhøye gebyrer. Etter dette valgte Ryanairsjef Michael O'Leary å be kundene fortelle hvilke endringer de ønsket for at selskapet skulle bli mer kundevennlig.

Det resulterte i en liste med endringer som ble presentert fredag.

- Ryanair er det selskapet som har banet vei for strengere regler, og fått forståelse for det for at billetter skal være rimelige, påpeker Silje Thoresen på Moss lufthavn Rygge.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart