-->

28. oktober 2013

Amadeus lanserer mobil bookingapp for forretningsreisendeAmadeus, en ledende teknologileverandør til den globale reiselivsbransjen, lanserer en ny mobil bookingapp for forretningsreisende – Amadeus e-Travel Management (AeTM) Mobile.
Appen kan lastes ned fra App Store og Google Play og gir forretningsreisende mulighet til å bruke mobiltelefonen ikke bare til å søke og planlegge sine forretningsreiser, men også foreta bestillinger for både fly og tog.

Ettersom AeTM Mobile reflekterer de innstillingene bedriften allerede har i selvbookingverktøyet Amadeus e-Travel Management, følger reisepolicyen og de reisendes profiler automatisk med til den mobile appen.
annonse


Det betyr at de forretningsreisende ikke trenger å bruke tid og energi på å fylle ut informasjon, preferanser og kostnadssted, eller å holde oversikt over bedriftens reisepolicy.

Appen er testet av American Express Global Business Travel og HRG Nordic.

- Mobile løsninger er det naturlige neste skrittet for AeTM, og noe som er etterspurt av kundene våre. For dem er det viktig å kunne tilby sine ansatte en mobil løsning som er både kostnadseffektiv og sikker. At AeTM Mobile bruker alle innstillingene rundt policy og statistikk som kundene våre allerede kjenner fra AeTM er grunnleggende for å sikre etterlevelse av bedriftens reiseprogram og -policy. Dette bidrar igjen til å redusere kostnadene ettersom man kan legge mindre ressurser på administrasjon og oppfølgning, sier Johan Nilsson, Head of Technical Sales and Product Management på HRG Nordic, til Osloairports.com.

Anders Bohlin, Head of Client Management Nordic i American Express Global Business Travel, sier:

- Dagens reisende er alltid tilkoblet nettet og ønsker å være interaktive når de reiser – som innebærer å kunne få tilgang til informasjon hvor som helst og når som helst. AeTM Mobil vil komplementere våre eksisterende online programmer på en god måte. Utvidelsen av onlineverktøyet til mobiltelefonen gjør tilværelsen enklere for forretningsreisende, som kan fokusere på kjernevirksomheten når de er på reisefot, samtidig som de kan være sikker på at de følger bedriftens reisepolitikk.

At behovet for et mobilt selvbookingsverktøy for forretningsreisende er stort, kommer tydelig frem i en undersøkelse som ble utført i 2012 av Resegeometri på oppdrag av Amadeus Scandinavia. 77 prosent av de skandinaviske forretningsreisende bruker smarttelefon i jobben. Nesten halvparten av disse bruker en form for selvbookingverktøy på pc-en for å bestille forretningsreiser. Studien viste også at de ofte bruker sine mobiltelefoner til å søke, bestille og administrere reisebestillinger: 45 prosent har lastet ned minst én reiseapp, og jo flere reisedager en forretningsreisende har, jo mer vanlig er bruken av reiseapper.

AeTM Mobile-grensesnittet er basert på den nyeste versjonen av AeTM, som har en intuitiv bookingprosess der søk og bestilling av reisene gjøres enkelt og raskt. Applikasjonen støtter også bookinger med SAS Travel Pass Corporate, som brukes flittig av forretningsreisende som reiser ofte i jobben.

– Vi i Amadeus jobber hardt for å kunne tilby reisebyråene de løsninger de trenger for å lykkes i samarbeidet med sine bedriftskunder. Mobile løsninger har lenge vært på tapetet, og derfor føles det ekstra bra at vi nå kan lansere AeTM Mobile - en komplett bookingapp som er integrert med AeTM, sier Jesper Söderström, administrerende direktør i Amadeus Scandinavia.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart