-->

18. oktober 2013

SAS utvider mellom Oslo og Molde


SAS utvider tilbudet mellom Oslo og Molde (SAS Group)
For kort tid siden gikk Norwegian ut og bebudet en utvidelse fra tre til fire daglige avganger Molde-Oslo. Dermed blir det på tirsdag, onsdag, torsdag og fredag hele åtte Boeing-avganger mellom Molde og Oslo fra slutten av mars neste år.

– Rutetabellen vil ikke bare gi flere alternativ for reiser til og fra Oslo, men vil gi gode forbindelser videre til og fra andre destinasjoner i SAS og Star Alliance’ store internasjonale rutenett.
annonse


Dette er viktig for hele romsdalsregionen, sier konserndirektør for salg og marked i SAS, Eivind Roald, til rbnett.no

Bedre
– Vi øker frekvensene mellom Oslo og Molde i det kommende sommerprogrammet. Rutetabellen vil gi vesentlig bedre forbindelser, og møter dermed også en forventet etterspørsel i forbindelse med aktivitetene rundt gassknutepunktet på Nyhamna, sier kommunikasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS.

Se hvilke destinasjoner som er tilbake på rutekartet sommeren 2014

Den nye avgangen til SAS blir fra Oslo kl. 1215, med retur Molde-Oslo kl. 1335 på tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

- Fyller et hull
- Den nye avgangen fyller et hull i tidtabellen som har vært etterspurt av markedet. Avgangen gir mange gode muligheter for videre forbindelser til og fra inn- og utland. Vi vet at det er mange internasjonale forbindelser til og fra regionen, og SAS’ nysatsing vil ytterligere legge til rette for gode forbindelser til og fra Molde lufthavn, sier lufthavnsjef John Offenberg i en kommentar.

- Ruta mellom Oslo og Molde har vokst over 75 % de siste 10 år, og er den 10. største innenriksruta fra Oslo lufthavn. Med økt kapasitet på ruten i 2014, ligger det an til videre vekst på ruta, sier Offenberg.


BESØK OG LIK VÅR NYE FACEBOOKSIDE


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart