-->

14. november 2013

BMI Regional øker mellom Oslo og Aberdeen


BMI Regional øker mellom Oslo og Aberdeen (BMI Regional)
BMI Regional øker fra én til to daglige rundturer på ruten mellom Oslo og Aberdeen. Selskapet opplever økt etterspørsel fra olje og gassindustrien og svarer med å sette inn flere avganger. - Støtten fra næringslivet på begge sider av ruten har overgått våre forventninger og vi svarer nå på tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder ved å legge til disse ekstra flyvningene, sier BMI Regional-sjef Cathal O’Connell.
Den 28. oktober lanserte BMI Regional ruten mellom Oslo og Aberdeen med en flyvning daglig søndag til fredag. På grunn av større etterspørsel fra olje-og gassindustrien, vil BMI Regional nå øke frekvensen på denne ruten, slik at det fra den 3. februar 2014 vil være to flyvninger om dagen, mandag til torsdag. På søndager og fredager vil det fortsatt være én flyvning daglig.
annonse


- Da vi lanserte ruten fra Oslo til Aberdeen i forrige måned, forsikret vi om at hvis det var et stort nok behov for å øke frekvensen på denne ruten, ville vi gjøre det. Vi opplever nå at behovet er tilstede, og holder derfor løftet vårt om å øke frekvensen. Støtten fra næringslivet på begge sider av ruten har overgått våre forventninger og vi svarer nå på tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder ved å legge til disse ekstra flyvningene.

Det å øke antallet flyvninger til to om dagen, viser også vårt engasjement når det gjelder å skape forbindelser som støtter den sterke økonomien nord-øst i Skottland og olje-og gassindustrien i Skottland og Norge, sier Cathal O’Connell, administrerende direktør for BMI Regional.

Økningen i frekvens, slik at det vil være et fly om morgenen og et om kvelden fire dager i uken, vil gjøre det mulig for næringslivet å reise til én av byene for én dag. Man forventer også at den økte frekvensen vil bety at det vil være flere turister som reiser nord-øst i Skottland for å oppleve hva regionen har å by på.

Den nye morgenavgangen letter fra Aberdeen klokken 06:30, og ankommer Oslo 09:00. Returen går fra Gardermoen 09:30 med ankomst klokken 10:15. Alle tider er lokale.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart