-->

25. november 2013

Enda flere sommerruter fra SAS


SAS lanserer i dag 34 nye sommerruter fra Skandinavia, fem av dem fra Oslo
I dag kom del 2 av lanseringen av SAS' nye sommerruter. Denne gangen er det fem nye destinasjoner som kommer fra Oslo lufthavn, alle skal trafikkeres i sommerferien neste år.

SAS lanserer i dag 34 nye sommerruter fra Skandinavia. Ti av disse er helt nye ruter fra norske flyplasser, samt ekstra avganger på allerede populære ruter. Dette er en satsning som møter reisebehovet til dem som også ønsker SAS’ produkter og servicetjenester når man er på ferie- og fritidsreise.
annonse


De nye sommerdestinasjonene fra Oslo lufthavn går til Olbia (Italia), Venezia (Italia), Pisa (Italia), Larnaca (Kypros) og Biarritz (Frankrike). Disse kommer sammen med de allerede annonserte sommerrutene til Chania og Edinburgh.

- Reisende som velger SAS i jobbsammenheng får nå enda flere muligheter til å velge SAS og våre velkjente og anerkjente service når de også reiser på fritiden. SAS har flere destinasjoner og avganger enn noe annet Skandinavisk selskap, og vi fortsetter å forbedre vårt tilbud til kundene fremover, sier Eivind Roald, konserndirektør for salg og marked i SAS, i en kommentar til Osloairports.com.

Se alle sommerrutene 2014 fra Gardermoen, Rygge og Torp

I tillegg til nye ruter, øker også SAS antallet avganger til populære destinasjoner som Split, Dubrovnik, Aten og Alanya. Nye Italia-ruter fra Norge og Skandinavia gjør SAS til det skandinaviske flyselskapet med flest destinasjoner i Italia - totalt ti i tallet.

Hele rutetilbudet fra Oslo lufthavn ligger her

Gjennom 2013 har SAS lansert mer enn 50 nye ruter i Skandinavia og Europa, i tillegg til den populære ruten til San Francisco. Med mer enn 40 nye ruter presentert for 2014 har SAS dermed lansert nærmere 100 nye ruter de siste to årene.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart