-->

7. november 2013

Securitas Aviation har signert ny kontrakt med Avinor


Securitas Aviation har signert ny
kontrakt med Avinor (illustrasjon)
Mandag signerte Securitas Aviation ny kontrakt med Avinor om sikkerhet på 45 flyplasser fra Kristiansand i sør til Svalbard i nord. Securitas Aviation vant Avinors anbudskonkurranse og alle tre delkontraktene. De nye kontraktene trer i kraft 1. mars 2014 og gjelder 45 lufthavner og kontrollsentralen på Røyken.
Kontrakten går over fire år, med mulighet for ytterligere to års forlengelse.
annonse


−Vi er stolt over å ha vunnet Norges største sikkerhetskontrakt. Det stilles høye krav til sikkerhet ved lufthavner, og derfor er denne kontrakten en enorm anerkjennelse av våre medarbeidere og kompetanse, sier Dorothy Billett, direktør i Securitas Aviation, til Osloairports.com.

Billett legger til at ny kontrakt også innebærer nye forventninger og krav, og hun er sikker på at kundene vil merke stadige forbedringer.

− Avinor og Securitas har gjennom denne kontrakten lagt grunnlaget for en videreutvikling av sikkerhetskontrollarbeidet. Tilbakemeldinger fra passasjerene skal følges opp systematisk, og passasjerene skal føle seg godt ivaretatt. Dette er viktig for den gode reiseopplevelsen vi vil tilby, sier konsernsjef Dag Falk-Petersen.

Service viktigst
En ny undersøkelse gjennomført av Norstat viser at nordmenn setter service høyere enn grundighet og hurtighet i sikkerhetskontrollen på norske flyplasser. Nesten ni av ti nordmenn mener service er viktig, og de svarer også at tålmodigheten ved kø øker hvis servicen er god.

−God service gir god sikkerhet. Derfor jobber Securitas målrettet med å øke kundetilfredsheten, blant annet ved at kundene kan gi tilbakemelding om hvordan de opplever sikkerhetskontrollen hver gang de passerer, sier Billett.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart