-->

22. januar 2014

Widerøe styrker rutetilbudet på innland – bedre frekvens på ettermiddags- og helgtilbudet


Widerøe øker frekvensen mellom de norske storbyene i sommer (Widerøe)
Widerøes ruteprogram for sommeren 2014 er klart. Selskapet øker frekvensen mellom de norske storbyene. - Næringslivet har etterspurt hyppigere avganger i de mest ettertraktede tidene på ettermiddagen til Torp og det er hyggelig å kunne imøtekomme disse ønskene, sier kommunikasjonsdirektør i Widerøe, Richard Kongsteien.

Flere avganger på ettermiddagen er Widerøes tilbud til næringslivet og privatreisende fra Sandefjord lufthavn fra slutten av mars.
annonse


Frekvensen om ettermiddagen økes på rutene til Bergen og Stavanger. I tillegg styrker vi weekendtilbudet til Bergen og en ekstra rundtur til Trondheim på søndagene.

Totalt tilbyr Widerøe fra sommerprogrammets oppstart 89 avganger i uken på de mest etterspurte innenriksrutene fra Torp.

I takketalen under årets Grand Travel Award, der Widerøe for fjerde året på rad vant prisen for årets innenriks flyselskap, lovet Kongsteien at selskapet ikke skal hvile på laurbærene. - Frekvens er vårt fortrinn på Sandefjord lufthavn, og med sommerprogrammet 2014 møter vi våre kunders ønske om ytterligere forsterkning på ettermiddagsavgangene. Vi er det selskapet på Torp som frakter flest passasjerer innenriks, og strekker oss så langt vi klarer for å imøtekomme de reisendes ønsker og behov.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart