-->

6. februar 2014

Norwegian har fått driftstillatelse i Irland

Norwegian har fått driftstillatelse i Irland (Norwegian)
Norwegian har fått driftstillatelse i Irland.
Dermed mener Norwegian at selskapet kan fly med mannskap fra land utenfor Europa.

– Irsk Air operator's certificate (AOC) blir utstedt så fort Norwegian er i stand til å ta imot. Vi var i Irland på onsdag, og har tilfredsstilt alle krav, sier direktør Asgeir Nyseth i Norwegians langdistanseselskap.– Det betyr at Norwegians «long haul»-operasjon nå flyttes til Irland, alle dokumentene og alt utstedes og flyene er klare til å overføres fra norsk til irsk tilsyn, sier Nyseth.
annonse


– Hva betyr dette for trafikken deres?

– Jeg tror ikke den vil berøres i noen grad, for vi skal fortsatt operere som Norwegian Air Shuttle slik vi har gjort under datterselskapet Norwegian Long Haul, sier Nyseth videre til NRK.no.

– Det har vært en del bråk rundt Norwegian i det siste. Hva tenker du nå?

– Vi har hatt en del utfordringer med Dreamliner-flyene. Det er ikke noe å legge skjul på, og vi kan bare beklage til de passasjerene som har blitt berørt av dette. Etter problemene vi hadde i jula har flyene fungert utmerket. Og det er ingen grunn til at dette skal bli verre av at vi flytter over til irsk AOC, sier Nyseth.

– De ansatte i Norge som blir berørt av dette har fått tilbud om å reise til Irland og delta i oppbygningen av det nye selskapet der. Det er noe vi ser på med stor entusiasme. Jeg er selv en av dem som reiser dit, og det er noe jeg ser fram til.

– Hvordan kommer dere til å drifte selskapet fra Irland?

– Vi kommer til å operere slik vi har gjort med Norwegian Long Haul i Norge, med baser i Thailand og USA og med flyvninger fra øst til vest.


Google+ twitterfacebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart