-->

4. februar 2014

SunExpress tilbake på Gardermoen med sin Izmirrute


SunExpress flyr til Izmir også denne sommeren
Også denne sommeren blir det direkterute mellom Oslo lufthavn og tyrkiske Izmir, når SunExpress i mai er tilbake på Gardermoen med en ukentlig avgang.

SunExpress, som er eid 50/50 av Lufthansa og Turkish Airlines, har de siste par sommersesongene flydd denne ruten, etter hvert håper selskapet det kan bli en helårsrute.
22. mai er det klart for første ordinære avgang fra Oslo lufthavn med kurs for Izmir. SunExpress planlegger å benytte en maskin av typen Boeing 737-800 på ruta.
annonse


Izmir er en havneby vest i Tyrkia, ved Egeerhavet. Flere millioner innbyggere utgjør beboerne, og det er Tyrkias tredje største by. Atmosfæren er travel, men sjarmerende. Her finner du vakre strender, olivenlunder, koselige havner og severdigheter både over og under vann. Det minner mer om en europeisk storby, enn en tradisjonell tyrkisk by, men heldigvis får du også oppleve landets kultur på nært hold.

Dette er rutetabellen

OSLO – IZMIR
Avg. OsloAnk. IzmirUkedag
    20:00    23:55torsdag
Avg. IzmirAnk. OsloUkedag
    14:50    18:55torsdag
Alle tider er lokale

Dette er også et sted for shopping. Basaren i Izmir er populær og folksom. Her finner du trange gater og små butikker med varer som gull, håndverk og klær. Kombiner gjerne shoppingen med besøk til havnepromenadens mange restauranter og barer, for forfriskende påfyll i flotte omgivelser. Rundt i byen kan man også se en del ruiner fra byens antikke tidsalder. Ønsker du å få mer historisk innføring, kan en utflukt til Efesos, Tyrkias best kjente antikke ruinby, være et tips.


Google+ twitterfacebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart