-->

3. februar 2014

SAS legger om hele sitt bonusprogram


Nye EuroBonus Diamond (SAS Group)
EuroBonus er et av Skandinavias ledende fordelsprogram som betyr mye for SAS sine kunder. Nå lanseres en ny generasjon av EuroBonus som innebærer en rekke fordeler og servicer som gjør reisen enda enklere og bedre.Siden 1992 har EuroBonus vært en sentral del av SAS sitt kundetilbud, og utviklingen og erfaringene gjennom disse årene har ledet til en relansering av fordelsprogrammet som i dag teller 3,2 millioner medlemmer.
annonse


Fra å være et flybonusprogram er EuroBonus for lengst utviklet til å tilby en rekke fordeler og tjenester fra ulike partnere, og nå forsterkes dette tilbudet ytterligere.

- Dette er et stort og viktig steg for SAS – historisk har man belønnet lojalitet fra våre kunder med å gi poeng som premie. I fremtiden skal våre medlemmer forvente lojalitet av SAS og få en merverdi som er unik. EuroBonus-medlemmene skal oppleve at de får en merverdi både før, på og etter reisen., sier Eivind Roald, konserndirektør Salg og Marked i SAS, til Osloairports.com.

Gjennom dybdestudier av det Skandinaviske reisemarkedet og egne kundeundersøkelser har SAS god kunnskap om dem som reiser mye og hva deres behov er, og nettopp denne kundegruppen og deres behov skal nå EuroBonus nå ytterligere tilpasses gjennom nye fordeler og tjenester.

Her er noen av nyhetene:


  • Nytt nivå for dem som reiser alle mest: EuroBonus Diamant
  • Nye fordeler for Gull-medlemmer: Gi bort et sølvkort, 2 ekstra bagasje inkludert og økt tilgjengelighet for bonusreser
  • Nivået for Sølv-medlem senkes (5 tur/retur-reiser kvalifiserer)
  • Sølv-medlemmer får i utvalgte perioder (jul og sommer) adgang til SAS Lounger og Fast Track.
  • Alle EuroBonus-medlemmer kan ringe og sende tekstmelding til hverandre via en app
  • Utrullingen av neste generasjons EuroBonus er begynnelsen på hva fremtidens fordelsprogram vil inneholde, og flere nyheter kommer etter hvert.


- Lanseringen i dag er bare starten på en langsiktig strategi til å posisjonere og differensiere SAS i forhold til konkurransesituasjonen, og vi vil skape merkbare forskjeller for de som er medlemmer. SAS knytter nå til seg en rekke eksterne sterke merkevarer som sammen skal utgjøre fremtidens partnerunivers å gi medlemmer unike fordeler i hverdagen og når de er på reise”, sier Roald.


Google+ twitterfacebook

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart