-->

24. april 2014

Air Berlin lanserer boardingkort på smartklokker


AirBerlin lanserer boardingkort på smartklokker (Foto: Air Berlin)
Som det første flyselskapet lanserer nå Air Berlin boardingkort på smartklokker. Er du bruker av flyselskapets iPhoneapp og har en Pebble eller Pebble Steel Smartwatch på armen, vil smarttelefonen og klokken synkronisere seg automatisk, og boardingkortet overføres direkte til smartklokken.

Air Berlin er det første flyselskapet i verden som gjør det mulig for iPhone-brukere å gå ombord ved hjelp av en strekkode på en smartklokke.
annonse


På klokken får du også et raskt overblikk over flytid, utgang og setenummer. Dermed unngår du  å måtte åpne boardingkortet på iPhonen eller lete etter det lomma eller i håndbagasjen. Dette er et nytt skritt i Air Berlins arbeid med å forenkle ombordstigningsprosessen gjennom teknisk innovasjon, sier André Rahn i selskapets markedsavdeling.

For å få fram boardingkortet rister kunden lett på håndleddet, og strekkoden vises på urets display. Koden på displayet holdes opp mot boardingkortscanneren på samme måte som man gjør med en smarttelefon.

Air Berlin tilbyr billettkjøp via deres nettside airberlin.com, på selskapets mobile nettside, eller hos et reisebyrå. Du kan som vanlig sjekke inn gratis via nettsiden, mobilsiden eller appen 30 timer før avreise.

Air Berlin flyr inntil tre daglige avganger fra Oslo lufthavn til Berlin lufthavn Tegel.

Samtidig med lanseringen av boardingkort på smartklokken, opplyser selskapet at de for øyeblikket også oppdaterer også sin app for iPhone ved å gi appen et nytt design og flere nye funksjoner.

- Kundene kan nå blant annet se gjennom og administrere kommende og tidligere flyreiser. I tillegg tilbyr appen nyttig informasjon om kundens reisemål, og kan brukes som en mobil reiseguide, sier Rahn avslutnigsvis.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av en KI-tjeneste fra OpenAi,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart