-->

28. april 2014

SAS setter ned prisen på ekstrabagasje


SAS inkluderer ekstrautstyr i vanlig bagasjekolli (illustrasjonsfoto)
SAS forenkler tilbudet for ekstra bagasje og fjerner begrensninger.
Reduserer prisene ved kjøp online eller i automat.
Spesialbagasje kan inngå som inkludet kolli.
Minst ett kolli bagasje er alltid inkludert i billetten på reiser med SAS. Nå reduseres prisene på all bagasje du har med i tillegg, samt at prismodell og regler på spesialbagasje forenkles betydelig.
annonse


Den markante prisnedgangen gjelder ved kjøp på internett eller flyplassenes automater for alle typer bagasje med maksimalvekt på 23 kg.

- Vi gjør flyreisen billigere og enklere for de som reiser med ekstra bagasje, sier produktsjef i SAS, Snorre Andresen, til Osloairports.com

Betydelig forenkling på spesialbagasje
Forenklingen inkluderer også alle typer spesialbagasje som for eksempel ski, golfutstyr, sykkel, fiskeutstyr og musikkinstrumenter. Maksimalvekten på 23 kg er det eneste som vil være gjeldende (32 kg på Business Class), så fremt den fysiske plassen i flytypen tillater det.

- Vi har lyttet til våre kunders ønsker, og kan med glede nå tilby det som trolig er flybransjens enkleste prismodell for alle typer bagasje, sier Snorre Andresen. Selv et stort surfebrett kan nå inngå i passasjerens fribagasje på reiser med SAS, sier han.

SAS frakter mange millioner kolli bagasje hvert år, og av dem som har behov for ekstra bagasje er det ski, golfutstyr, sykler og ekstra kofferter som er det mest vanlige.www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart