-->

26. mai 2014

Ryanair kritiseres for ny regel


Ryanair kritiseres for en ny regel de har innført
Fram til nå har Ryanairs passasjerer kunnet sjekke inn hos selskapet fra 14 dager til fire timer før avgang. Ny regel gir deg nå bare en ukes frist. Det betyr at hvis du skal være borte mer enn en uke, må du få skrevet ut boardingkortet på feriedestinasjonen, noe som ikke alltid er like lett.Sjekker du ikke inn og printer ut boardingkortet, venter det som kjent et gebyr på flyplassen for å få dette gjort. Men selskapet har laget et lite smutthull...
annonse


Hvis du derimot kjøper et sete for flyturen gir Ryanair deg et rom på hele 30 dager for innsjekk, selskapet får nå kritikk fordi passasjerene tvinges til å betale et gebyr for å få en generøs innsjekkingsperiode.

I en kommentar til britiske The Thelegraph forsvarer kommunikasjonssjef Robin Kiley i det irske lavprisselskapet, de nye reglene.

- Mesteparten av våre passasjerer returnerer i løpet av en uke, faktisk er snittiden på 2,75 dager, og derfor er det de færreste som blir påvirket.

Kiley sier videre at dette problemet forsvinner helt når flyselskapet om noen måneder begynner med boardingkort på mobilen.

Fjerner irriterende jingle
Ryanair har besluttet, etter en avstemning på Twitter, at deres landingsjingle skal fjernes. Denne lille trudelutten blir spilt av over flyets høytaleranlegg hver gang flyet har landet i rute, eller helst litt før. Sammen med musikken, har en stemme fortalt at flyet har landet før tiden, og at Ryanair har best punktlighetsstatistikk i Europa.

Selskapets følgere på Twitter ga et rungende ja til å fjerne dette irritasjonsmomentet, etter at de ble spurt om jingelen skulle beholdes eller ei.IKKE GÅ GLIPP AV DET SOM SKJER.
FÅ NYHETENE PÅ E-POST HVER
MORGEN KL. 07:00 - HELT GRATIS


Din epostadresse:www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart