-->

19. juni 2014

Prestisjetung miljøpris til Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn mottok "Eco Innovation Award" fra ACI Europe.Thomas Langelang (venstre),
lufthavnsjef ved Kjevik Lufthavn og Avinors representant i ACI mottok prisen fra
Olivier Jankovec (høyre), leder i ACI Europe. Foto: ACI Europe / Jens Braune del Angel
Oslo Lufthavn ble tirsdag tildelt ACIs «ECO Innovation Award». Dette er tiende gang prisen blir delt ut og det er første gang Oslo Lufthavn går til topp.
– Vi får prisen med begrunnelsen at vi jobber systematisk og helhetlig med miljø, og det er selvsagt gledelig, sier administrerende direktør Nic. Nilsen.Prisen ble delt ut under ACIs generalforsamling i Frankfurt tirsdag kveld, og tatt imot av Thomas Langeland, lufthavnsjef ved Kjevik Lufthavn. Langeland er leder av Regional Airports Forum i ACI Europe. For Oslo Lufthavn var prisen et vitnesbyrd om at arbeidet med miljø blir lagt merke til.
annonse


- Det er veldig tilfredsstillende at satsingen vår på miljø peker seg ut, da dette har vært en viktig del av vår strategi siden vi åpnet i 1998, sier Nilsen og fortsetter:

- Denne prisen er et godt tegn på at vi er på rett vei i miljøarbeidet vårt, og dette er en anerkjennelse vi selvsagt er stolte av.

«ECO Innovation Award» deles ut til den flyplassen som har demonstrert fremragende miljøprestasjoner og i særdeleshet en innovativ tilnærming til miljøledelse.

Pristildelingen vurderes utfra en rekke kriterier, blant annet: Miljøbevissthet, klimagassutslipp, involvering av interessenter, utslipp og støy.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart