-->

4. juni 2014

Selvbetjente informasjonskiosker åpnet på Oslo Lufthavn


Selvbetjente informasjonskiosker åpnet på Oslo Lufthavn (OSL AS)
Oslo Lufthavn har lansert nye selvbetjente informasjonskiosker som skal bidra til at de reisende enkelt finner informasjonen de trenger ved hovedflyplassen.

Kioskene består av en 46 tommers berøringsskjerm og vil være et supplement til allerede eksisterende passasjerservice ved Oslo Lufthavn.
De seks kioskene er strategisk plassert for å hjelpe de reisende med å navigere inne på flyplassen. To er plassert i avgangshallen, en på innland og en på utland, en på ankomst utland og en i ankomsthallen ved passasjerservice.
annonse


Gjør det lettere å finne fram
– Dette er et meget godt tilbud til våre reisende. Vi vet at mange har etterspurt tjenester som gjør det lettere å navigere inne på flyplassen. Ved hjelp av ny teknologi kan vi nå hjelpe hver enkelt passasjer, forteller prosjektleder Alf-Einar Larsen ved Oslo Lufthavn, til Osloairports.com.

Beregner gangtid til utgangen På informasjonskioskene finner du en rekke funksjoner og nyttig informasjon som skal gjøre det lettere for den reisende å finne fram. Ved hjelp av et kart kan den reisende få veibeskrivelse til enten nærmeste serveringssted eller til sin utgang. Denne funksjonen gir også informasjon om beregnet gangtid fra infokiosken til den valgte lokasjonen.

Skanner du boardingkortet ditt nederst på kiosken vil du få informasjon om hvilken utgang du skal reise fra, flynummer og avgangstid. Du får også opp det nevnte kartet som viser veien dit, estimert gangtid til utgang med estimert ventetid i sikkerhets- og passkontrollen.

– Vi håper at kioskene blir godt mottatt hos de reisende og at det er noe de finner god verdi i, avslutter Larsen.IKKE GÅ GLIPP AV DET SOM SKJER.
FÅ NYHETENE PÅ E-POST HVER
MORGEN KL. 07:00 - HELT GRATIS


Din epostadresse:www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart