-->

13. august 2014

Widerøe best i verden på punktlighet


Flightstats kårer Widerøe til verdens punktligste (Widerøe)
I konkurranse med over 200 flyselskap verden over, er Widerøe desidert mest punktlig i juli på FligtStats sin måling av verdens flyselskap.

Widerøe har i flere måneder vært helt i toppen av kåringene, og i juli klatret det norske selskapet helt til topps.FlightStats har i dag publisert "Airline on-time performance report" for juli måned. Etter flere måneder med meget god drift er det stas for Widerøe å registrere at selskapet topper statistikken.
annonse


- Ikke bare er vi best i Europa, men vi har den beste punktligheten i verden, konstaterer driftsdirektør Morten Skoglund.

- Widerøe har i sommer hatt over 400 daglige flyvinger og det det er gledelig å registrere at vi leverer et produkt våre kunder kan være fornøyd med, forteller Skoglund. I juli var det ingen flyselskap som kunne konkurrere med Widerøes punktlighet på 94,84 prosent.

- Det flotte sommerværet hjelper oss, tross i at Widerøe opererer i områder hvor godværet bringer med seg tykk tåke som igjen gir utfordringer når flyene skal inn for landing, forteller Skoglund til Osloairports.com.

Widerøe har etter driftsutfordringer jobbet målrettet for å kunne levere en god punktlighet.

- Det er kjærkomment å se at vi nå lever best av alle flyselskaper. At våre passasjerer trygt ankommer sitt bestemmelsessted til den tiden de ønsker er alltid vårt mål, slår Morten Skoglund fast.

FlightStats har analysert juli tallene fra mer enn to millioner flyvinger.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner

om oss   kontakt oss   facebook   twitter   instagram   nettsidekart
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage