-->

20. desember 2014

SunExpress til Izmir også neste sommer


SunExpress flyr til Izmir også sommeren 2015 (Wikipedia)
Neste sommer blir det igjen direkteforbindelse mellom Oslo lufthavn og tyrkiske Izmir, når SunExpress i midten av juni er tilbake på Gardermoen med en ukentlig avgang.


18. juni er det igjen klart for SunExpress' sommerrute mellom Oslo lufthavn og tyrkiske Izmir. SunExpress skal etter det vi forstår benytte en maskin av typen Boeing 737-800 på ruta.
annonse
Selskapet, med base i Antalya, Tyrkia flyr både charter- og ruteflyvninger til destinasjoner i Europa. Det er eid 50% av Turkish Airlines og 50% Lufthansa.


Izmir
"Vakre strender, olivenlunder, koselige havner og severdigheter både over og under vann"
er en havneby vest i Tyrkia, ved Egeerhavet. Rundt 3,5 millioner mennesker bor i Izmir, og det er Tyrkias tredje største by. Atmosfæren er travel, men sjarmerende. Her finner du vakre strender, olivenlunder, koselige havner og severdigheter både over og under vann. Det minner mer om en europeisk storby, enn en tradisjonell tyrkisk by, men heldigvis får du også oppleve landets kultur på nært hold.
Dette er rutetabellen

OSLO – IZMIR
Avg. OsloAnk. IzmirUkedag
    20:00    00:55torsdag
Avg. IzmirAnk. OsloUkedag
    15:50    18:55torsdag
Alle tider er lokale

Dette er også et sted for shopping. Basaren i Izmir er populær og folksom. Her finner du trange gater og små butikker med varer som gull, håndverk og klær. Kombiner gjerne shoppingen med besøk til havnepromenadens mange restauranter og barer, for forfriskende påfyll i flotte omgivelser. Rundt i byen kan man også se en del ruiner fra byens antikke tidsalder. Ønsker du å få mer historisk innføring, kan en utflukt til Efesos, Tyrkias best kjente antikke ruinby, være et tips.

IKKE GÅ GLIPP AV DET SOM SKJER.
FÅ NYHETENE PÅ E-POST HVER MORGEN
HELT GRATIS OGSÅ I 2015


Din epostaddresse:
www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2023
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Vi bruker cookies fra Google Analytics til å måle trafikken på artiklene
No instrument approach procedure established for this webpage
om oss   nettsidekart