-->

17. januar 2015

Ryanair med gratis trådløst nett


Ryanair vil gi deg gratis wifi ombord (Illustrasjonsfoto)
Det irske lavprisselskapet Ryanair starter nå installering av trådløst nett ombord i sine fly. Tjenesten skal være gratis for passasjerene å benytte.

Dette er en del av selskapets pågående strategi for å framstå som et mer kunde-vennlig flyselskap.Ryanair, som aldri har vært kjent for å gi bort noe gratis, skal etter det vi kjenner til installere trådløst nett ombord i et begrenset antall fly som skal benyttes på selskapets ruter til Europas solfylte destinasjoner.
annonsePå veien dit skal passasjerene kunne benytte Ryanairs in-flight underholdningsservice og trådløse internett. Planen er at de reisende skal kunne streame film og tv-programmer til sine smarttelefoner, nettbrett og pcer. Du vil ikke kunne surfe fritt, men må gå via selskapets nettplattform.

For at tjenesten skal kunne være gratis for brukerne, vil Ryanair selge annonseplasser til den destinasjonen flyet skal til, de lokale turistmyndighetene sponser nettbruken din ombord. Reiser du mellom Rygge og Tenerife, kan det en gang i framtiden være øyas turistsjef som ønsker deg velkommen, i en videosnutt på nettbrettet.

Ryanair skal denne sommeren teste ut den nye tjenesten på enkelte ruter fra Dublin til utvalgte destinasjoner. Selskapets teknologisjef John Hurley håper at alle flyene skal ha trådløst nett installert i løpet av 2016.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart