-->

15. mars 2015

Ny taxfreebutikk på Torp


Ny taxfreebutikk på Torp har åpnet (Torp lufthavn Sandefjord)
Etter noen måneder med midlertidig butikk, kunne Torp lufthavn Sandefjord tidligere denne måneden ønske de reisende velkommen til ny taxfreebutikk på avgang utland.

Butikken på over 600 m2 er i løpet av 3 måneder forvandlet til en moderne taxfreebutikk med eget sortiment spesielt tilpasset passasjerer ved avgang.
Enklere adkomst til utenriksterminalen
Etter ombyggingen har flyplassen laget en ny gang, slik at du nå ledes direkte til utenriks når du har passert sikkerhetskontrollen. Dette gjør det enklere for
annonse


de reisende som skal til utlandet, da man nå slipper å gå igjennom innenriksavdelingen. Man kommer nå direkte inn i den nye taxfreebutikken på utland.

- Vi er stolte og glade over endelig å kunne ønske de reisende velkommen til den nye flotte butikken vår. Vi håper at våre gjester vil oppleve butikken som innbydende og oversiktlig. Nå har vi to helt nye butikker, i moderne oppdatert drakt. Vi står rustet og klare til å møte fremtiden, det sier Tomas Ekvoll, taxfree sjef for ARG som drifter butikken og som legger til at han synes det er ekstra hyggelig å presenter det lokale tilskuddet i form av en minikopi av Osebergskipet.

Vet du at du kan fly direkte til 7 polske byer fra Sandefjord? Sjekk selv!

- Målet med skipet er å fremheve spesielle norske produkter, som bl annet Hval sjokolade, Freia for å bevisstgjøre alle våre utenlandske gjester at det finnes mye godt fra Norge som en kan ta med seg hjem. I tillegg har vi i denne butikken hatt et stort fokus på parfymeavdelingen da dette er en stor produktgruppe for de som er på reise ut fra Norge, sier Ekvoll.

I tillegg til selve taxfreebutikken omfatter denne fasen av utbyggingen nye sanitæranlegg i fellesområdene før sikkerhetskontrollen, samt et eget bygg for leiebilaktørene som tidligere var lokalisert i terminalen. Ombyggingen har en kostnadsramme på ca. 30 millioner kroner og er del to av den ut- og ombyggingen som startet i 2012. Den totale kostnadsrammen på 182 millioner kroner. Neste fase er ombygging av andre kommersielle arealer og omfatter bl. annet bespising, kiosker og bokhandel. Denne delen er planlagt ferdig innen 2017.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart