-->

9. april 2015

Utforsk SAS nye kabin med Google Street View


Utforsk SAS nye kabin med Google Street View (SAS Group)
Nå er det mulig å utforske SAS nye kabiner på langruteflyene med Google Street View. Med dette er SAS det første flyselskapet i Europa som tilbyr en virtuell tur om bord på et langdistansefly, i de nye oppgraderte flykabinene som ble introdusert i februar.


Her kan du vandre mellom de forskellige serviceklassene SAS Go, SAS Plus og SAS Business, og utforske flyseter, underholdningssystem og resten av ​​interiøret, som for eksempel flyets kjøkken og toaletter.
annonse- Våre nye oppgraderte langrutekabiner har fått betydelig oppmerksomhet for sitt design og funksjonalitet blant både kunder og medier etter introduksjonen. Vi arbeider løpende med å skape nye innovative digitale løsninger for våre kunder, så derfor er vi stolte over at SAS nå gjør det mulig for alle ved hjelp av Google Street View, å se hvordan det er å reise med oss, sier Marianne Orderud, markedssjef i SAS.

Gå på oppdagelseferd i kabinen her

I den nye kabinen er materialer og farger nøye valgt ut for å skape en rolig og innbydende atmosfære om bord. SAS Go og SAS Plus er designet med ekstra benplass, og godt rom for oppbevaring. Alle SAS Business setene har – uansett plassering – direkte adgang til midtgangen, og kan felles helt ned til sengeleie. Sengene er alle med madrasser og sengetøy fra det anerkjente merket Hästens, for å kunne gi de reisende god kvalitetssøvn. Hele flykabinen har fått underholdningssystem med HD-skjermer og trådløs internettilgang.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart